Veelzijdige combinaties en snelle installatie: de PTL110-serie verhoogt de efficiëntie van orderverzamelactiviteiten

Cascadeerbaar Pick-to-Light apparaat

13/19 – Turck breidt haar aanbod van pick-to-light componenten uit met het PTL110 systeem, met alfanumerieke en kleursignaalweergaven en sensor mogelijkheden

Mülheim, 29 juli 2019

Turck breidt haar assortiment pick-to-light componenten voor pickbewerkingen uit met het PTL110 systeem van optische sensorpartner Banner Engineering. De trapsgewijze weergavemodule met een optionele aanraakknop en optische sensormogelijkheden is bijzonder geschikt voor betrouwbare bediening op assemblage- en pickstations met veel pickpunten.

De RGB-LED's van de PTL110 bieden bediening met maximaal 14 kleuren en verschillende vooraf gedefinieerde animatiefuncties. Het driecijferige alfanumerieke display kan naar behoefte worden gebruikt om onderdeel- of picktellingen aan te geven en instructies te geven. Terwijl het LED-display de doos met het te picken component aangeeft, wordt de pick bevestigd via de optische sensor of handmatig via een aanraakknop. Het pick-to-light-systeem werkt met Modbus RTU communicatie, die met zijn PICK-IQ-technologie ook bijzonder snelle responstijden biedt, zelfs bij meervoudig pollen.

Elk PTL110 apparaat is aan beide uiteinden voorzien van een 150 mm kabel en M12 connector. De componenten kunnen dus zonder extra kabels in serie worden geschakeld.

Select Country

Turck worldwide