Automation Award winnende productserie: Michael Corban (re.), Hoofdredacteur van elektro AUTOMATION, reikte Turck productmanager Raphael Scholzen de hoofdprijs uit.

Automation Award voor vloeistof sensor serie

Bezoekers van de SPS 2019 beurs hebben Turck's nieuwe vloeistof sensor serie uitgeroepen tot winnaar van de standaardcomponenten en sensoren

De nieuwe vloeistof sensor serie van Turck is bekroond met de Automation Award van het elektro AUTOMATION magazine. Bezoekers van de SPS beurs in Neurenberg (Smart Sensor Solutions) hebben de productserie bij meerderheid verkozen tot winnaar van de sectie standaardcomponenten en sensoren. “De combinatie van een uniform technologieconcept en functioneel ontwerp maakte grote indruk”, verklaart een opgetogen Raphael Scholzen, productmanager voor vloeistof sensoren, die de prijs donderdag ontving bij de uitgeverij van de mediagroep Konradin.

Turck presenteerde in mei de eerste apparaten van de PS+ druk sensor serie, die bij de lancering al de IF Design Award won. Stromingsensoren van de FS+ serie zijn sinds de SPS beurs aan het portfolio toegevoegd en de TS+ sensors worden vóór het begin van 2020 toegevoegd.

Alle apparaten in de vloeistof sensor serie zijn gebaseerd op hetzelfde platform en bieden daarom een ​​uniforme bediening. Het opvallende kenmerk van het Plus portfolio is de compacte sensorkop met een roestvrijstalen behuizing en een frontkap uit één stuk. Het capacitieve touchpad van de operatorinterface biedt gebruikers intuïtieve menunavigatie terwijl het afdichtingsconcept maximale bescherming biedt tegen het binnendringen van vocht en stof.

Select Country

Turck worldwide