Voordelen

Turck is een enabler voor duurzame industriële productie. Met onze oplossingen helpen wij gebruikers energie te besparen, afval te vermijden en hulpbronnen te behouden - en dat in drie dimensies: door productie-efficiëntie, energiemanagement en efficiënte toeleveringsketens.

Efficiënte productie 

Conditiebewakingsoplossingen van Turck helpen om de productie efficiënter te maken. Ze geven een vroegtijdige indicatie van afwijkingen en voorkomen zo ongeplande stilstand en kwaliteitsdefecten, die op hun beurt tot uitval en afval zouden leiden. Conditiebewakingssystemen helpen ook energie te besparen door verbruik en stilstandtijden transparant te maken. Extra besparingspotentieel wordt bereikt wanneer oplossingen voor onderhoud op afstand, zoals met Turck Cloud Solutions, service calls overbodig maken. Dit elimineert vaak de CO2-uitstoot als gevolg van de reis- en verblijfvereisten van onderhoudspersoneel.

De IP67-bescherming van onze robuuste I/O-, veiligheids- en besturingsoplossingen maakt ze geschikt voor schakelkastloze installatie. Dit vermindert de behoefte aan schakelkasten en behuizingen, die vaak koelsystemen met een hoog energieverbruik vereisen.

Energie management 

Automatiseringsoplossingen voor energiebeheer helpen om het verbruik van gas, elektriciteit, perslucht en andere energiebronnen te controleren en er gerichte reductiemaatregelen uit af te leiden. Onze I/O-systemen, cloud-oplossingen of interfacetechnologie kunnen hiervoor worden gebruikt.  

De Turck-sensortechnologie helpt ook om ervoor te zorgen dat de grote energieverbruikers in de industrie, zoals aandrijvingen, luchtcompressoren, hydraulische units, pompen, verwarmers en verlichting, alleen hoeven te worden gebruikt wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn. 

En de speciale Condition Monitoring-oplossingen van Turck leveren ook de noodzakelijke database voor de optimale en energiegeoptimaliseerde regeling van temperatuur en luchtvochtigheid in de schakelkast of in opslagruimtes.

 

Efficiënte supply chains

Met onze track & trace-oplossingen op basis van RFID ondersteunen wij de totstandkoming van transparante productie- en toeleveringsketens. Systemen die altijd weten waar producten, goederendragers of onderdelen van leveranciers zich bevinden, maken een maximale efficiëntie in productie en logistiek mogelijk. Transportroutes en lege ritten worden tot een minimum beperkt. Het gebruik van ID-technologie in de productie sluit de mogelijkheid uit van foutieve productie als gevolg van verkeerde onderdelen. Met RFID kunnen gebruikers ook hun herbruikbare containers zoals pallets of dozen lokaliseren, wat vaak het doorslaggevende voordeel is in vergelijking met oplossingen voor eenmalig gebruik.

Select Country

Turck worldwide

Naar boven