"Het delen van kennis en ervaring samen met onze klanten leidt tot de beste oplossingen voor de diverse automatiseringsvraagstukken"

Training

Training en workshops

Het delen van kennis en ervaring leidt tot de beste oplossingen voor de diverse vraagstukken vandaag de dag binnen de  industriële automatisering. Met veelomvattende digitale netwerkoplossingen voor efficiënte automatiseringssystemen is Turck één van de pioniers van Industrie 4.0 en IIoT.

Als specialist voor slimme systemen en decentrale automatisering brengen wij intelligentie naar de machine en zorgen wij voor een betrouwbare verzameling, verwerking van relevante productiegegevens - van de sensor naar de cloud - niet alleen met robuuste en intelligente I/O-oplossingen in IP67, maar ook met gebruiksvriendelijke software & services. Wij staan voor u klaar voor systeem gerelateerde support en training.

Theorie en praktijk

Het TURCK trainingsaanbod omvat zwaartepunten uit de fabriek- en procesautomatisering. De trainer zal de link proberen te leggen tussen de theorie en de praktijk. De hands-on benadering tijdens de workshops draagt zorg voor een snel en duurzaam leersucces.

Inhoud

Of het nu CODESYS programmering, IO-Link, RFID of andere actuele thema’s betreft. Het TURCK trainingsaanbod bevat op maat gesneden trainingsconcepten. Heeft u interesse in een training of workshop die u niet in het aanbod vindt, dan passen wij in overleg graag de training aan uw wensen aan. Alle deelnemers aan het TURCK trainingsprogramma ontvangen gedetailleerd trainingsmateriaal en een certificaat van de gevolgde training. Vanzelfsprekend draagt TURCK zorg voor de innerlijke mens tijdens de training.

Bereikbaarheid

De trainingen zullen plaatsvinden op ons kantoor in Zwolle. Mocht u specifieke wensen hebben dan horen wij dat graag. Als de vraag er is om de training bij uw bedrijf te laten plaatsvinden zou dat ook in overleg uiteraard mogelijk zijn.

Aanbod

Bekijk onze brochure voor het actuele aanbod aan trainingen en workshops.

Select Country

Turck worldwide

Naar boven