"Het delen van kennis en ervaring samen met onze klanten leidt tot de beste oplossingen voor de diverse automatiseringsvraagstukken"

TTT - Turck Technology Tuesday

Naast diverse trainingen en workshops die wij regelmatig verzorgen voor onze klanten organiseren wij nu ook TTT - Turck Technology Tuesday. Een maandelijkse bijeenkomst met vaste technologie thema's waarbij praktijk, theorie en ervaringen centraal staan

 


 

TTT - Turck Technology Tuesday

Het doel van de Turck Technology Tuesday is het delen van kennis over Industriële Automatiseringsvraagstukken. Tijdens deze sessies zullen we actuele onderwerpen aansnijden die in het hedendaagse automatiseringslandschap aan de orde zijn. Turck stelt de TASC ruimte (Turck Automation Solution Center) beschikbaar om samen deze onderwerpen te bespreken. Uiteraard zal er voor het nodige eten en drinken worden gezorgd. We kijken uit naar uw komst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


 

Training en workshops

Voor klanten en geïnteresseerden uit de fabriek- en procesautomatisering kan TURCK een omvangrijk en op maat gesneden trainingsprogramma aanbieden rondom producten, technologieën en systemen.

Uw competentie en efficiency bij toepassing van TURCK oplossingen in uw werkgebied is onze belangrijkste uitdaging. De doelgerichte training stelt u in de gelegenheid TURCK oplossingen snel en betrouwbaar in te zetten. De bandbreedte van de thema’s gaat van planning tot inbedrijfname en van diagnose tot onderhoud.

 

Theorie en praktijk

Het TURCK trainingsaanbod omvat zwaartepunten uit de fabriek- en procesautomatisering. De trainer zal de link proberen te leggen tussen de theorie en de praktijk. De hands-on benadering tijdens de workshops draagt zorg voor een snel en duurzaam leersucces.

 

Inhoud

Of het nu veldbusdiagnose, CoDeSys programmering, RFID of andere actuele thema’s betreft. Het TURCK trainingsaanbod bevat op maat gesneden trainingsconcepten. Heeft u interesse in een training of scholing die u niet in het aanbod vindt, dan passen wij in overleg graag de training aan uw wensen aan. Alle deelnemers aan het TURCK trainingsprogramma ontvangen gedetailleerd trainingsmateriaal en een certificaat van de gevolgde training. Vanzelfsprekend draagt TURCK zorg voor de innerlijke mens tijdens de training.

 

Bereikbaarheid

De trainingen zullen plaatsvinden op ons kantoor in Zwolle. Mocht u specifieke wensen hebben dan horen wij dat graag. Wij zullen er alles aan doen dit zoveel mogelijk te honoreren. Als de vraag er is om de training bij uw bedrijf te laten plaatsvinden zou dat ook in overleg mogelijk zijn.

 

Aanbod

- Workshop CODESYS programmable Gateway’s
- Workshop CODESYS HMI / PLC
- Workshop IO-Link, benefit’s & practice
- Workshop RFID technology & solutions
- Workshop MultiProtocol & IO-systems
- Workshop FLC, Field Logic Controller
- Workshop Wireless solutions
- Workshop safety solutions Turck / Banner

Select Country

Turck worldwide

to top