Producten

MTP capabele producten

Volg deze links naar onze productdatabase en vind de producten die uw modularisatiestrategie ondersteunen. 

BL20 – Modulair I/O Systeem in IP20

Voordeel voor de gebruiker: de BL20 kan als programmeerbare versie optimaal worden aangepast aan de specifieke signaalvereisten en besturingstoepassingen.


BL67 – Modulair I/O Systeem in IP67

Voordeel voor de gebruiker: BL67 wordt direct in het veld gemonteerd, brengt de specifieke signaalvereisten optimaal in kaart en beperkt zo de bekabeling.


excom I/O-Systeem

Voordeel voor de gebruiker: hoge mate van intelligentie, individualisering en flexibiliteit, kortere planning- en inbedrijfstellingstijden bij projectwerk en parallelle aansluiting op OT- en IT-netwerken.


TBEN-L

Gebruikersvoordeel: Dankzij multiprotocolcommunicatie hoeven gebruikers met internationale klanten slechts één apparaatvariant voor drie netwerkprotocollen te hebben.


TBEN-L-PLC – IP67-PLC met Edge Controller

Voordeel voor de gebruiker: gedistribueerde intelligentie met eenvoudige integratie voor besturingstaken direct op de machine of installatie.


TBEN-S

Gebruikersvoordeel: Ondanks hun compacte vormfactor bieden de robuuste modules een groot aantal communicatiemogelijkheden voor zeer efficiënte automatisering: Multiprotocolfunctionaliteit vermindert het aantal te reserveren apparaatvarianten.


TX700 - IIoT Edge Controller in IP20

Gebruikersvoordeel: Modulair, schaalbaar hardwareplatform, optionele voorbewerking op de geïntegreerde controller, talrijke drivers en interfaces.


TX707

Gebruikersvoordeel: Bewaak sensor- en machinegegevens en controleer automatiseringsprocessen - met briljante graphics en capacitieve touchscreen.


Select Country

Turck worldwide

Naar boven