Gedragscode

Wederzijds vertrouwen is de basis voor elk succes zowel privé als zakelijk. Of het nu de klant, de leverancier of de medewerker is, een transparante gedragscode difinieert de gedragsregels voor het bedrijf en haar medewerkers. Hierdoor wordt de waarde van het bedrijf eenvoudig en uniform geïntegreerd in het dagelijkse werk wereldwijd.

Omdat een verantwoorde samenwerking met klanten en leveranciers het beste met een gestandaardiseerde en voor vele partners geldige gedragscode zich realiseren laat, heeft TURCK, als lid van de ZVEI - Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie e.V., de "ZVEI gedragscode voor zakelijke verantwoording" ondertekend.

"ZVEI's gedragscode voor zakelijke verantwoording" fungeert als een richtlijn voor de industrie zoals werk condities, sociale en milieu effecten evenals transparantie, vertrouwenswaardige samenwerking en dialoog. De inhoud van deze gedragscode, welke ontwikkeld en afgestemd is door de ZVEI en haar leden, is een uitdrukking van de gemeenschappelijke kernwaarden.

Download "ZVEI's gedragscode voor zakelijke verantwoording" hier.

Een lijst met bedrijven welke de "ZVEI gedragscode voor zakelijke verantwoording" hebben ondertekend is beschikbaar op www.zvei.org.

Select Country

Turck worldwide

Naar boven