Producten

Snap Signal Product Familie

Volg deze links om uw Snap Signal producten te vinden in onze product databank

Controller

De DXMR90 is een industriële controller die IIoT mogelijk maakt en die informatie uit meerdere bronnen tegelijkertijd verzendt in een uniform protocol voor real-time analyse en gebruik. De DXMR90 is ook geschikt voor edge processing door middel van logica en gegevensmanipulatie.


IO-Link Masters

Met IO-Link Masters kunnen gebruikers meer real-time gegevens verzamelen van een groter aantal apparaten. IO-Link Masters zijn verkrijgbaar in drie verschillende configuraties: modellen met twee poorten (R45), vier poorten (R90) of acht poorten (R110). Ze dienen allemaal als gateway om IO-Link-apparaten aan te sluiten op besturingssystemen op de markt. De IO-Link Masters verzenden machinegegevens, procesparameters en diagnostische informatie via Modbus RTU, Ethernet IP of Modbus TCP (modelafhankelijk). Deze configuratie maakt het mogelijk om IO-Link-gegevens naar PLC's, HMI's, SCADA's en cloudplatforms te sturen.


IO-Link Hubs

De IO-Link hubs van Banner converteren en consolideren discrete signalen in een IO-Link datastroom die compatibel is met andere apparaten, waaronder de nieuwe IO-Link Master van Banner. Ze kunnen ook worden gebruikt in traditionele IO-Link-systemen voor signaaloverdracht van grote aantallen discrete in-/uitgangen naar regelsystemen op een hoger niveau.


Converters

Ontsluit waardevolle apparatuurgegevens van nieuwe en bestaande apparaten met de S15C- en R45C-converters van Banner. Met deze converters kunt u twee voorheen incompatibele apparaattypen met elkaar verbinden en naadloos gegevens verzenden via meerdere IIoT-ecosystemen. S15C- en R45C-converters nemen verschillende soorten signalen op, waaronder discrete, analoge en andere, en transformeren deze signalen naar industriële protocollen zoals IO-Link of Modbus. Dit maakt het eenvoudig om bestaande legacy-sensoren op te nemen in standaardprotocollen om procesbewaking mogelijk te maken.


Serial Data Radio

De R70SR Serial Data Radio is een compact draadloos communicatieapparaat met laag vermogen dat gebruikt wordt om het bereik van seriële communicatienetwerken uit te breiden. Het apparaat is voorzien van een M12 connector voor snelle implementatie.


Select Country

Turck worldwide

Naar boven