Schuifdakherkenning

Terwijl een onbewerkte auto over een lopende band wordt getransporteerd, is het van cruciaal belang dat er geen enkele stap over het hoofd wordt gezien en geen enkel onderdeel ontbreekt.

Deze toepassing vereist een detectieoplossing die de aanwezigheid van helder glas op betrouwbare wijze detecteert en ervoor kan zorgen dat het zonnedak is geïnstalleerd.

Voordelen

  • Betrouwbaar helderglasdetectie
  • Remote TEACH-functie, voor een eenvoudige installatie-instelling

  • Schuifdakherkenning

De detectie van helder glas is een veel voorkomende uitdaging in de automobielindustrie. De optische straal van conventionele optosensoren dringt door in heldere materialen, waardoor de meetresultaten onbetrouwbaar zijn. De oplossing moet in staat zijn om het heldere glas van het zonnedak te detecteren.

De ultrasoonsensor van de U-GAGE T30UX serie maakt gebruik van ultrasone energiepulsen die op het doel reflecteren en teruggaan naar de sensor, waardoor transparante materialen betrouwbaar worden gedetecteerd. Met het uitgebreide bereik van de T30UX en de TEACH-afstandsbedieningsfunctie is het mogelijk om de sensor boven de montagelijn te monteren en deze op de passerende voertuigen te richten.

Select Country

Turck worldwide

Naar boven