Laatste informatie over de Covid-19 situatie

Turck is er voor u, zelfs onder de nog steeds intense omstandigheden

Dit jaar is de Corona crisis het dominante onderwerp voor ons allemaal. Turck stond ook voor de taak om op de best mogelijke manier aan de eisen van de klant te blijven voldoen en tegelijkertijd uw gezondheid en die van onze medewerkers en partners te beschermen. Als gevolg hiervan hebben we een aantal maatregelen genomen, zowel voor coronavirus preventie als de prestaties van het bedrijf op peil te houden. We evalueren continu de situatie in alle gebieden van het bedrijf.

Ook al werken talloze medewerkers over de hele wereld nog steeds vanuit hun thuiskantoor, we staan ​​altijd voor u klaar. Dankzij uitgebreide investeringen in de wereldwijde IT-infrastructuur van de afgelopen jaren, is Turck nu buitengewoon goed uitgerust om op afstand te werken - een belangrijke stap op weg om een "Leading Digital Automation Company" te worden. Waar thuiskantoren niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld bij ontwikkeling, productie of logistiek, worden groepen medewerkers zoveel mogelijk gescheiden en verdeeld over ploegen om de lopende bedrijfsvoering veilig te stellen.

Alle productievestigingen van Turck wereldwijd hebben vergelijkbare voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van de werknemers en hun gezinnen te waarborgen, terwijl tegelijkertijd de wensen van de klant gewaarborgd zijn en de kritische processen met de gebruikelijke efficiëntie kunnen blijven draaien. Om uw bestellingen betrouwbaar te kunnen leveren, werken alle fabrieken momenteel op maximale capaciteit - afhankelijk van de lokaal variërende Corona situatie.

In nauw contact met onze wereldwijde expediteurs hebben we tot nu toe aanzienlijke effecten op onze toeleveringsketen kunnen vermijden. Voor snel transport maken we steeds vaker gebruik van express diensten en maken we zoveel mogelijk gebruik van luchtvracht in plaats van zeevracht. Daarnaast hebben we besloten dat we in 2020 preventief afzien van deelname aan beurzen, roadshows en andere evenementen met persoonlijke contacten in Duitsland, Italië en vele andere landen.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u in deze moeilijke tijden uw vertrouwen in ons blijft stellen en als wij elkaar zouden steunen om samen de crisis te boven te komen.

Blijf gezond.

Select Country

Turck worldwide