Laatste informatie over de Covid-19 situatie

Turck is er voor u, zelfs onder de huidige moeilijke omstandigheden tijdens de Covid-19 crisis

Op dit moment is de Covid-19 crisis het belangrijkste onderwerp voor ons allemaal. Net als veel andere bedrijven staat Turck voor de taak om zo goed mogelijk aan de eisen van de klant te blijven voldoen en tegelijkertijd uw gezondheid en die van onze werknemers en partners te beschermen. Om deze reden hebben we een aantal maatregelen genomen ter bescherming tegen het Coronavirus en evalueren we voortdurend de huidige situatie op alle gebieden van het bedrijf. Met de tot dusver ingevoerde maatregelen ervaren we momenteel geen significante beperkingen op de bedrijfsvoering.

De meest voorkomende maatregel is het aanbieden van thuiskantoor mogelijkheden voor een groot aantal van onze werknemers over de hele wereld, voor zover hun functie het toelaat. Natuurlijk is dezelfde sales engineer nog steeds voor u beschikbaar in hun thuiskantoor. Dankzij de uitgebreide investeringen in de wereldwijde IT-infrastructuur van de afgelopen jaren is Turck nu buitengewoon goed uitgerust om op afstand te werken - een belangrijke stap op weg naar een leidend digitaal automatiseringsbedrijf. Waar thuiswerken niet mogelijk is, bijvoorbeeld in ontwikkeling, productie of logistiek, worden groepen medewerkers zoveel mogelijk gescheiden en toegewezen aan ploegen om de lopende processen veilig te stellen.

Alle Turck productiefaciliteiten over de hele wereld hebben vergelijkbare voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van werknemers en hun families te waarborgen, terwijl tegelijkertijd de eisen van de klant worden gewaarborgd en de kritieke processen met de gebruikelijke efficiëntie kunnen worden voortgezet. Medewerkers met thuiskantoor capaciteit werken vanuit huis, procesrelevante medewerkers zorgen voor de productie en bedrijfsprocedures, elk in strikt gescheiden ploegen. We zijn blij dat onze faciliteit in Tianjin, China, nu zonder beperkingen weer operationeel is. De situatie in China is gestabiliseerd en de productie is teruggekeerd naar het niveau van vóór de sluiting.

In nauw contact met onze wereldwijde toeleveringspartners hebben we tot nu toe gevolgen voor onze supply chain kunnen vermijden. Voor snel transport maken we steeds vaker gebruik van koeriersdiensten en boeken zeevracht zoveel mogelijk om naar luchtvracht. Daarnaast hebben we besloten om tot september zoveel mogelijk af te zien van deelname aan beurzen, roadshows en andere evenementen met persoonlijke contacten wereldwijd, als preventieve maatregel. 

In deze moeilijke tijden zouden we heel blij zijn als u ons uw vertrouwen blijft geven en als we elkaar steunen om deze crisis samen te overwinnen.

Blijf gezond!

Select Country

Turck worldwide