Ontdek de kracht van licht voor uw visuele fabriek!

Indicatielampen zijn de taal waarmee machines met u communiceren. Maar laten we eerlijk zijn, traditionele rode, groene en amberkleurige indicatoren hebben hun beperkingen.

Ze kunnen het interpreteren van signalen bemoeilijken en uw proces vertragen. Daarom introduceren we u graag aan een baanbrekende oplossing: programmeerbare RGB-indicatoren!

Met onze innovatieve RGB-indicatoren wordt communicatie met uw machines helderder dan ooit tevoren. Bekijk onze onderstaande inspirerende video om te zien hoe deze technologie uw visuele fabriek naar een hoger niveau tilt!

Wat maakt onze programmeerbare RGB-indicatoren zo speciaal? Laten we de voordelen eens op een rijtje zetten:

  • Flexibele en aanpasbare indicatoren: Dankzij onze programmeerbare indicatoren kunt u kleuren en bewegingen combineren en aanpassen aan uw specifieke eisen. Geef uw machines de mogelijkheid om zich uit te drukken en de juiste signalen op het juiste moment te geven.
  • Vereenvoudigde interpretatie: Met onze indicatoren kunt u snel en nauwkeurig signalen decoderen. Geen verwarring meer over wat een bepaalde kleur betekent. Onze RGB-indicatoren maken de communicatie tussen u en uw machines moeiteloos.
  • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van programmeerbare indicatoren kunt u meerdere unieke indicatoren vervangen door slechts enkele aanpasbare modellen. Dit helpt niet alleen om kosten te besparen, maar vereenvoudigt ook uw supply chain.
  • Efficiëntieverbetering: Onze Pro Editor-software stelt u in staat om vooraf gedefinieerde configuraties te maken, op te slaan en te laden. Pas kleuren en animaties aan die bij uw proces of branding passen en bekijk de instellingen voordat u ze implementeert. Het bijwerken van de instellingen is een fluitje van een cent.

Enkele praktische toepassingen die u kunt ontdekken met onze programmeerbare RGB-indicatoren:

  • Gebruik een fifty-fifty rotatie-animatie om de opwarmtijd van de machine aan te geven, zodat uw operators precies weten wanneer ze aan de slag kunnen.
  • Combineer verschillende opties om stappen in een assemblageproces aan te geven, waardoor uw productieproces soepeler en efficiënter verloopt.
  • Programmeer indicatoren ter plaatse om aan elke gewenste rol te voldoen, zodat u zich kunt aanpassen aan veranderende eisen zonder extra apparatuur aan te schaffen.

 

Welkom bij de toekomst van visuele fabrieken met onze heldere veelkleurige RGB-indicatoren die aangeven, verlichten en intuïtief communiceren in één duurzaam pakket. Wat maken onze RGB-indicatoren de ideale indicatieoplossing voor uw visuele fabriek? Laten we de argumenten eens bekijken:

Multifunctioneel en veelkleurig 

Met een scala aan unieke kleuren om uit te kiezen, bieden de RGB-indicatoren ongeëvenaarde veelzijdigheid. Ze kunnen op grote machines worden gebruikt om productie-efficiëntie in real-time aan te geven. Groen betekent dat de productie op schema ligt, terwijl geel waarschuwt voor achterstand en tijdige actie vereist. Zo houdt u uw productieproces op koers!

Probleemidentificatie met één blik 

De RGB-indicatoren wijzen specifieke delen van de machine aan die aandacht nodig hebben door de probleemzones rood te verlichten. Wanneer een machinist de deur opent om het probleem op te lossen, schakelt het licht automatisch over op witte taakverlichting voor snelle probleemoplossing en onderhoud. Zo minimaliseert u stilstand en verhoogt u de productiviteit.

Intuïtieve veiligheid:

Veiligheid is van het grootste belang in elke fabriek. De RGB-indicatoren kunnen worden gekoppeld aan veiligheidsapparatuur om veiligheidszones en -omstandigheden intuïtief aan werknemers kenbaar te maken. Geef werknemers een visuele waarschuwing wanneer ze een onveilige zone betreden. De indicator wordt geel als ze de waarschuwingszone van de laserscanner binnengaan en rood als een noodstop wordt veroorzaakt. Efficiënte en veilige werkprocessen gegarandeerd!

Voorkom botsingen en ongelukken:

Kruispunten met slecht zicht kunnen gevaarlijke situaties creëren. RGB-indicatoren komen hier te hulp! Ze geven aan wanneer het kruispunt in gebruik is en worden rood als er een heftruck nadert, zodat anderen weten uit de weg te blijven. Groen licht betekent dat het kruispunt veilig is om door te rijden. Bescherm werknemers en voorkom ongevallen met deze slimme indicatieoplossing.

Snelle statusweergave:

RGB-indicatoren kunnen ook op industriële deuren worden geïnstalleerd om snel de status van de deur door te geven en botsingen te voorkomen. Groen licht betekent dat de deur open en beschikbaar is, terwijl rood knipperen waarschuwt dat de deur in beweging is. Zo verhoogt u de doorstroming en minimaliseert u onnodige stilstand.

 

Kortom, met de programmeerbare RGB-indicatoren kunt u de communicatie verduidelijken, uw supply chain vereenvoudigen en geef uw machines een krachtige stem, minimaliseer stilstand en maximaliseer de productiviteit. We nodigen u uit om de kracht van deze technologie zelf te ervaren en uw visuele fabriek naar nieuwe hoogten te tillen. Wacht niet langer en investeer in de toekomst van uw bedrijf met onze geavanceerde RGB-indicatoren! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Select Country

Turck worldwide

Naar boven