Turck B.V. heeft het predicaat "Smart Industry Ambassadeur" te pakken!

Turck B.V. is nu Smart Industry Ambassadeur

"Het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen zodat deze efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en tailor made kan produceren" past geheel in onze visie

Zwolle, 12 april 2016

Onze motivatie als ambassadeur van Smart industry is juist de mensen te helpen met de onbekendheid van de te verwachten uitdagingen die ontstaan en hoe deze uitdagingen automatisering technisch aan te gaan. Helpen met onze kennis en ervaring in combinatie met ons brede innovatieve producten programma. Helpen bij het bepalen van innovatieve industriële oplossingen bij het bouwen en toepassen van machines waardoor bedrijven beter in staat zijn flexibel met de hoogst mogelijke capaciteit en beschikbaarheid tegen de laagst mogelijke kosten te produceren.

De laatste hand wordt gelegd aan een volledig test-, demonstratie- opleidingscentrum (TASC = Turck Automation Solution Center). Hier kunnen de laatste technieken op het gebied van industriële automatisering getest, gedemonstreerd en getraind worden met als rode draad Smart Industry. Het is bedoeld voor alle Smart Industry technologie geïnteresseerden waaronder klanten, eigen medewerkers, alsmede voor stage opdrachten voor studenten.

Op dit moment zijn studenten van de Hogeschool Windesheim voor een minor Industriële Automatisering en Robotica begonnen aan een stage opdracht van 10 weken waarbij ze zich gaan verdiepen in de wereld van Smart Industry.

Meer informatie over Smart Industry vindt u op de website http://www.smartindustry.nl

Wilt u graag in een persoonlijk gesprek van gedachten wisselen over wat Smart Industry oplossingen voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

Select Country

Turck worldwide

Naar boven