Flexibele bedienings- en installatieconcepten zijn nu mogelijk met de IP67 HMI's van de TXF700-serie

Ultra-Robuuste HMI-apparaten met rondom IP67- bescherming

Turck's new HMI series enables cabinet-free operating and installation concepts at operating temperatures between -20 and +55 °C

De ultra-robuuste HMI-serie TXF700 biedt voor het eerst een complete allround bescherming tot IP67 voor gebruik bij temperaturen tussen -20 en +55 °C. Het moderne HMI-platform maakt een flexibele en slanke montage mogelijk omdat het, in tegenstelling tot eerdere oplossingen, niet meer in beschermende behuizingen of schakelkasten hoeft te worden geïnstalleerd. De briljante TFT-displays worden beschermd door een glazen voorkant en zijn voorzien van een capacitief aanraakscherm, dat geschikt is voor multi-touch en ondersteuning biedt voor gebaarbesturing zoals bekend van smartphones of tablets.

Your Benefits

 • Tijdsbesparing door snelle installatie zonder beschermende behuizing
 • Kan worden gebruikt als HMI, PLC, edge controller en cloud gateway
 • Snelle intuïtieve bediening dankzij multi-touch besturing
 • IIoT multitool via MQTT of OPC UA als server en client

IP67 HMI's voor gedecentraliseerde automatisering

Met de nieuwe HMI/PLC-serie heeft Turck zijn uitgebreide IP67-portefeuille verder uitgebreid. De apparaten kunnen overal worden gebruikt waar geen bijzondere Ex-bescherming of hygiëne-eisen gelden, met name in de machine- en installatiebouw, de verpakkingsindustrie, maar ook in de intralogistiek, mobiele equipment en de automobielsector.

Gebruik als Edge Controller met TX VisuPro

De TXF700 kan niet alleen worden gebruikt voor visualisatie, maar kan desgewenst ook zonder CODESYS als IIoT-gateway of edge controller worden gebruikt met Turck's TX VisuPro. Naast de conventionele HMI-protocollen voor aansluiting op controllers, zoals Siemens, Beckhoff of Rockwell, ondersteunt TX VisuPro ook MQTT of OPC-UA als server en client. De TXF700 HMI's kunnen gelijktijdig met maximaal acht protocollen communiceren. Deze gateway-functie maakt het dus ook mogelijk om gegevens uit te wisselen tussen verschillende controllers of eindapparaten.


INDUSTRIEËN

 • Machine- en installatiebouw 
 • Verpakkingsindustrie
 • Intralogistiek
 • Mobile Equipment
 • Automobielindustrie

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 • IP67 rondom bescherming
 • Bedrijfstemperatuurbereik van -20 tot +55 °C
 • Communicatie van acht protocollen parallel
 • Beeldschermen van 5" tot 21,5" met een resolutie tot 1920 x 1080 pixels.

GERELATEERDE CONTENT

Familielid: TX700FB en TX700HB

Turck biedt nu speciale versies van zijn HMI/PLC-apparaten aan voor toepassingen in de Food and Beverage industrie en voor gebruik in helder omgevingslicht.


Toepassing: Gedecentraliseerde RFID-pakketverificatie

Retrofittabel RFID-trackingsysteem elimineert fouten in het verpakkingsproces


Succesverhaal: Controle van het koelmiddelconcentraat met TX513 HMI

Een centrale verwerkingseenheid voor koelsmeermiddelen levert vier freesmachines van auto-onderdelenleverancier Ovalo - bestuurd en gevisualiseerd met de programmeerbare TX513 HMI/PLC van Turck.


Flyer: Overzicht HMI/PLC TX bedieningspanelen

De vier productlijnen van de Turck TX operator panel serie bieden op maat gemaakte oplossingen voor de besturing (Programmable Logic Controller PLC) en bediening (Human Machine Interface HMI) van eenvoudige en middelgrote machines en systemen.


PRODUCT DATA

Alle Details over de TXF700

Goedkeuringen, datasheets, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-gegevens en meer


Select Country

Turck worldwide