De IM12 interfacetechnologie serie is geoptimaliseerd voor gebruik in de fabrieksautomatisering of in Zone 2

Interface familie uitgebreid voor niet-intrinsiek veilige signalen

11/19 – Een hoge kanaaldichtheid, investeringsveiligheid en gebruik in circuits tot SIL 2 zijn de grootste voordelen van de nieuwe IM12 apparaatserie van Turck

Mülheim, 21 mei 2019

De IM12 interface apparaten laten nu voor het eerst toe dat de voordelen van de IMX12 serie van Turck ook beschikbaar zijn voor niet-intrinsiek veilige signalen. De IM12 apparaten zijn één van de dunste op de markt en met een breedte van slechts 6 mm per kanaal bespaart het ruimte in de schakelkast. Hun moderne elektronische ontwerp biedt een hoge mate van investeringszekerheid. De gehele apparaat serie is gecertificeerd voor gebruik in functionele veiligheidscircuits tot SIL2. De IM12 apparaten verwerken digitale en analoge signalen van veldapparatuur, zoals in de farmaceutische industrie of de chemische industrie. De IM12 apparaten vinden echter ook geschikte toepassingen in fabrieksautomatisering, zoals voor temperatuur- en snelheidsmetingen.

De interfacetechnologie van de apparaten is ook de nieuwste stand van de techniek. De parametriseerbare varianten zijn toegankelijk via IO-Link en Pactware of andere FDT frameworks. De voedingsrailoptie met Power Bridge is beschikbaar voor alle IM12 varianten. Bij het gebruik van IM12 en IMX12 (voor het Ex-gebied) kunnen klanten dus gebruikmaken van dezelfde functies voor montage, bedrading en inbedrijfstelling, zowel mechanisch, elektronisch als in termen van software. Naast apparaten voor digitale of analoge ingangen of uitgangen biedt Turck ook frequentie en temperatuur omvormers.

Select Country

Turck worldwide