De robuuste BL compact RFID modulen zijn volledig afgegoten en bestand tegen vibraties en schokken

Compacte RFID I/O Module voor Ethercat

02/16 – Turck biedt nu een robuuste IP67 module van de BL compact serie aan voor haar BL ident RFID systeem waarmee aansluiting op een Ethercat master systeem mogelijk wordt

Mülheim, 15 maart 2016

Op de Hannover Messe wordt Turck's nieuwe BL compact RFID module gepresenteerd met een Ethercat interface. De robuuste IP67 I/O module maakt een directe aansluiting mogelijk voor het BL ident RFID systeem aan Ethercat master systemen. Hierdoor kan de besturing grote data hoeveelheden uitlezen en verwerken van het BL ident systeem. Dit wordt acyclisch uitgevoerd zodat de data altijd beschikbaar is in de besturing op het juiste moment waardoor tijd kritische en beslissing kritische data real-time verwerkt kan worden. Hiervoor biedt Turck standaard functieblokken welke verwerkt worden in de besturing om de integratie van het RFID systeem voor de gebruiker te vereenvoudigen.

Met 16 Kbytes geheugen per kanaal biedt de BL compact module ruimschoots genoeg geheugen voor het verwerken van grote data volumes. Lees en schrijf commando's kunnen tevens in de module opgeslagen worden om de reactietijd te verkorten en de verwerkingssnelheid te verhogen. Hierdoor is het mogelijk voor het systeem om sneller te reageren in de applicatie.

Zoals alle BL ident modulen maakt het nieuwe systeem parallel gebruik mogelijk van schrijf- leeskoppen in HF en UHF. Dit geeft de gebruiker een grotere flexibiliteit in de keus van de te gebruiken basis RFID technologie afgestemd op de applicatie.

Select Country

Turck worldwide