De TBEN-L-8IOL is de eerste IO-Link master met Profinet S2 systeemredundantie

I/O oplossingen met Profinet S2 systeemredundantie

09/19 – Turck ondersteunt de overstap naar Profinet-integratie in procesautomatisering met 's werelds eerste IP67 I/O-module met Profinet S2 systeemredundantie

Mülheim, 11 maart 2019

Turck presenteert op de Hannover Messe de TBEN-L5-8IOL als de eerste veldbusmodule met Profinet S2 systeemredundantie. De IO-Link master met IP67 bescherming is momenteel het enige apparaat in zijn soort dat het Profinet redundantieconcept ondersteunt dat relevant is voor procesautomatisering. Door de upgrade kan de blok I/O-module een enkele verbinding tot stand brengen via een enkele verbindingscommunicatie relatie met twee controllers - de primaire controller en de back-up daarvan. Op deze manier integreert de hoofdmodule de host van bestaande IO-Link apparaten, zoals positie indicatoren, klepblokken, I/O hubs en sensoren in de wereld van systemen voor hoge beschikbaarheid.

De TBEN-L5-8IOL kreeg de extra functie onmiddellijk nadat de eerste Profinet systeemredundantie certificering werd gepubliceerd. In de loop van het jaar zal Turck andere multiprotocol apparaten upgraden, zoals de IP67 blok I/O modules van de TBEN serie, evenals de I/O systemen voor de schakelkast van de FEN20 , BL20  en excom serie. De redundantie van het Profinet S2 systeem wordt dus binnenkort standaard in het volledige veldbusportfolio van Turck.

Select Country

Turck worldwide