In bus mode kunnen tot 128 HF schrijf-/leeskoppen aangesloten worden op de TBEN-L-RFID interface

IP67 RFID Interface vereenvoudigt integratie

20/19 – Met de HF bus mode van de TBEN-L-RFID kunnen maximaal 128 schrijf- / leeskoppen worden aangesloten op vier RFID poorten

Mülheim, 13 november 2019

De TBEN-L-RFID interface van Turck combineert eenvoudige bediening met de snelle integratie van de compacte TBEN-S-RFID en de robuustheid van het grotere TBEN-L ontwerp. De HF bus mode kan tot 32 compatibele HF schrijf-/leeskoppen in serie op elke poort aansluiten. Dit vermindert de bedradingsinspanning en de kosten die nodig zijn in toepassingen met een groot aantal schrijf- en/of leesposities. Verschillende vooraf gedefinieerde opdrachten en bedrijfsmodi voor de meest voorkomende toepassingsscenario's verminderen de vereiste programmering in de PLC. Filters en verschillende opties voor gegevensexport maken vaak ook middleware overbodig. De gemengde werking van HF en UH schrijf-/leeskoppen is ook mogelijk.

Naast de HF bus mode kan de TBEN-L-RFID ook opdrachten uitvoeren zoals de opdracht Inventory voor toepassingen met single of multi tag applicaties, evenals de mode Idle en Continuous, waarmee de meest voorkomende toepassingen kunnen worden uitgevoerd. De RFID interface is ontworpen voor directe verbinding met controllers via Profinet, Ethernet/IP of Modbus TCP. Naast vier RFID poorten, worden ook acht poorten aangeboden voor universele I/O's voor het aansluiten van triggers of actuatoren. De voeding wordt geïmplementeerd via 7/8 inch connectoren, de netwerkverbinding via M12 connectoren.

Select Country

Turck worldwide

Naar boven