Hoge precisie: de in de sensor geïntegreerde microprocessor garandeert lineariteit en nauwkeurigheid, inclusief temperatuurcompensatie

Inductieve IO-Link sensoren met analoge uitgang

Turck's al dan niet verzonken monteerbare inductieve meetsensoren garanderen een hoge lineariteit en eenvoudige bediening

Turck breidt zijn sensorassortiment uit met inductieve meetsensoren met IO-Link en een analoge uitgang voor verzonken en niet-verzonken montage. Dankzij de geïntegreerde microprocessor bieden de BI11-CK40 en NI11-CK40 modellen een aanzienlijk verbeterde lineariteit en nauwkeurigheid inclusief temperatuurcompensatie over een breed temperatuurbereik van -25 tot +75 °C. De apparaten zijn de enige sensoren van dit type met een standaard instelbare 0 tot 10 V spanningsuitgang en een extra schakeluitgang die vrij te parametreren is via IO-Link, waardoor nauwkeurige meetgegevens en uitgebreide diagnosefuncties voor voorspellend onderhoud beschikbaar zijn.

Voordelen

 • Tijdsbesparing dankzij minder programmeerwerk
 • Vereenvoudigde vervanging van de sensor in geval van een storing
 • Voorspellend onderhoud dankzij diagnosefuncties

Ruimtebesparende installatieoplossingen met een rechthoekig ontwerp

De eenvoudige parameteroverdracht via IO-Link vergemakkelijkt bovendien het vervangen van sensoren in geval van een storing en minimaliseert de uitvaltijd in de productie. Met een groot bereik tot 25 mm en een minimale lineariteitsafwijking van minder dan 1 procent voor de verzonken versie en minder dan 2,5 procent voor de niet-verzonken versie bieden de robuuste IP67-sensoren maximale precisie en betrouwbaarheid in een breed scala aan toepassingen, bijvoorbeeld in de machinebouw, verpakkingsindustrie, energiesector en auto-industrie. Het beproefde rechthoekige CK40-ontwerp maakt ruimtebesparende, flexibele en eenvoudig te implementeren installatieoplossingen mogelijk. De sensorkop kan eenvoudig in vijf richtingen worden geplaatst met behulp van het meegeleverde gereedschap.


INDUSTRIEËN

 • Machine- en installatiebouw
 • Packaging industrie
 • Energie sector
 • Automotive

BELANGRIJKE FUNCTIES

 • 2 bytes procesdata 
 • 0 tot 10 V spanningsuitgang 
 • Hogere nauwkeurigheid dankzij microprocessor
 • Geïntegreerde temperatuurindicator

GERELATEERDE CONTENT

Expert Talk: Inductieve IO-Link sensoren met analoge uitgang

In deze expert talk praten Technical Trainer Jörg Tauert en Eric Neumann, Product Manager Position/Proximity Sensors, over de functies en mogelijke toepassingen van de CK40 inductieve IO-Link sensoren met analoge uitgang. Meer informatie!


Quickstart: Inductieve IO-Sensoren met analoge uitgang

In onze Quickstart-videoserie laat onze productexpert na een korte unboxing zien hoe de inductieve CK40 IO-Link-sensoren worden aangesloten op de TBEN-mastermodule en hoe ze worden toegepast en bedrijfsklaar gemaakt in de Turck Automation Suite (TAS)


Walk & Talk: Inductieve IO-Link sensoren met analoge uitgang

Krijg een overzicht van de functies en voordelen van onze productexpert in deze Walk & Talk


PRODUCT DATA

Alle details over de Inductieve IO-Link sensoren met analoge uitgang

Goedkeuringen, databladen, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-gegevens en meer


DIGITALE SHOWCASE

Digital Innovation Park

Lees meer over de nieuwste automatiseringstrends in onze digitale showcase


Select Country

Turck worldwide

Naar boven