CoDeSys 3 programmeerbare multiprotocol gateways van Turck in IP67 en IP20 bieden een smart interface voor de industriële Ethernet wereld

Programmeerbare Ethernet Gateways in IP20 en IP67

06/15 CoDeSys 3 programmeerbare multiprotocol gateway biedt een smart interface voor industrieel Ethernet: Profinet, Ethernet/IP and Modbus TCP

Mülheim, 11 maart 2015

Turck lanceert een nieuwe generatie programmeerbare gateways voor de BL20 en BL67 modulaire I/O oplossingen. De nieuwe gateways kunnen geprogrammeerd worden met CoDeSys 3. Turck's multiprotocol technologie maakt het mogelijk dat de apparaten toegepast kunnen worden in elk van de drie Ethernet protocollen - Profinet, Ethernet/IP en Modbus TCP. De nieuwe apparaten bieden nu voor het eerst een programmeerbare gateway voor Profinet applicaties.

Turck biedt al vele jaren programmeerbare gateways aan voor verschillende veldbussen in IP20 en IP67. De apparaten werken met CoDeSys 2.3 en zijn al veelvuldig ingezet in diverse applicaties waarin decentrale intelligentie in het veld efficiënt gebruikt kan worden. Programmeerbare gateways zijn niet alleen geschikt voor algemene besturingstaken maar tevens als protocol omzetter zoals het omzetten van ethernet naar seriële communicatie. De apparaten bieden tevens een onschatbare waarde voor communicatie in RFID aplicaties en kunnen bijvoorbeeld systeem interne data communicatie taken overnemen van de bovenliggende besturing en alleen de data van de gebruiker doorgeven.

De nieuwe multiprotocol gateways bieden nu meer mogelijkheden voor de gebruiker. Bijvoorbeeld Veldapparatuur met seriële interfaces kunnen geïntegreerd worden in de ethernet automatisering wereld of RFID systemen kunnen direct gelinkt worden aan PC-gebaseerde automatiseringsoplossingen.

Further Information

Select Country

Turck worldwide