De K100 Pro Indicator heeft 14 kleurenopties die kunnen worden gebruikt voor status- en indicatietoepassingen

Programmeerbare Multicolor LED Indicatoren

Met de Banner K100 serie biedt Turck configureerbare LED indicatoren met optimale zichtbaarheid en een optioneel akoestisch alarm

Turck breidt zijn portfolio LED lampen uit met de robuuste LED indicatoren De door Turcks partner Banner Engineering ontwikkelde 100 mm beacons zijn verkrijgbaar in twee configuraties. Het model Pro Daylight Visible beacon biedt 12 hoorbare opties en heeft een heldere lens die valse indicaties voorkomt, zelfs bij zonlicht. Het biedt een heldere indicatie in zowel binnen- als buitenomgevingen.

De heldere lens van het model biedt een duidelijke indicatie, zelfs in zonlicht, waardoor valse indicaties worden vermeden. Het heeft drie kleuropties (groen, geel en rood) voor statusaanduiding, bediening en andere functies.

Voordelen

  • Verbeterde workflow en minder stilstand door duidelijk gecommuniceerde statusinformatie
  • Intuïtieve configuratie voor diverse toepassingen via de Pro Editor software van Banner
  • IP66 beschermingsgraad maakt universeel gebruik in de buitenlucht mogelijk

Geschikt voor de meeste buitentoepassingen 

Het model K100 Pro Indicator heeft een diffuse lens die wit lijkt als hij niet actief is, waardoor valse indicatie wordt voorkomen. Het heeft 14 kleurenopties die kunnen worden gebruikt voor status- en indicatietoepassingen. Animaties omvatten opties zoals flash, intensity sweep en wave. Beide beacon modellen kunnen worden voorzien van een optioneel geluidsalarm en hebben een IP66 beschermingsgraad voor stof, regen en sneeuw.

Besturing en aanpassing zonder IO-Link

De beacon serie wordt discreet bestuurd en is ideaal voor gebruikers die geen IO-Link hebben, maar wel controle- en aanpassingsmogelijkheden willen om informatie visueel te communiceren. Met de eigen Pro Editor software van Banner kunnen gebruikers de apparaatstatus, kleuren en animaties programmeren. De pc interface maakt het eenvoudig om een baken voor verschillende toepassingen te configureren, zoals het weergeven van de opwarmtijd van een machine, het aangeven van unieke stappen in een assemblageproces en het communiceren van meerdere machinetoestanden.


INDUSTRIE

  • Mobiel materieel

BELANGRIJKE FUNCTIES

  • IP66 beschermingsgraad
  • PNP- of NPN-werking, afhankelijk van de bedrading
  • AC en DC modellen beschikbaar

GERELATEERDE CONTENT

PRODUCT DATA

Alle details over de K100 LED Indicator Serie

Goedkeuringen, databladen, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-gegevens en meer


DIGITALE SHOWCASE

Digital Innovation Park

Lees meer over de nieuwste automatiseringstrends in onze digitale showcase


Select Country

Turck worldwide

to top