Maximale veelzijdigheid: De WLS27 Pro biedt verlichting en indicatie met negentien verschillende kleuren en verschillende animaties

Programmeerbare RGBW LED Strip met 19 kleuren

De programmeerbare WLS27 Pro combineert verlichting en visualisatie van gegevens en status - ook via IO-Link

Turck's aanbod van de WLS27 Serie verlichting bevat nu programmeerbare modellen met RGBW LED's voor gebruik in indicatie-, verlichtings- en inspectietoepassingen. Banner Engineering heeft deze nieuwe modellen ontwikkeld met hoogwaardig wit licht, volledig afgedichte en chemisch bestendige behuizing en een grote verscheidenheid aan kleuren en animatiemogelijkheden. De nieuwe WLS27 Pro wordt geleverd in IO-Link of discreet gestuurde Pro Editor compatibele modellen. Banner's Pro Editor software stelt gebruikers in staat om de apparaatstatus, kleuren en animaties te programmeren voor de besturing via drie discrete ingangen.

Dynamische besturing via IO-Link

De voordelen van Pro Editor zijn onder andere kleur- en animatiemogelijkheden voor een meer intuïtieve indicatie in de visuele fabriek en geavanceerde functies zoals afstand, tijd en telling zonder controller.

Voordelen

  • Efficiëntere werkprocessen dankzij flexibele en intuïtieve weergavemogelijkheden
  • Visualisatie van geavanceerde functies zoals afstand, tijd en telling zonder controller
  • Gebruikersvriendelijke installatie met behulp van de gratis Pro-editor software
  • Vergroot de beschikbaarheid van machines en systemen met IO-Link

De IO-Link-modellen maken het mogelijk om dynamisch te reageren op ingangen van andere apparaten en hebben extra modi die verder gaan dan wat beschikbaar is met de discrete modellen. IO-Link stelt gebruikers in staat om de apparaatparameters van het besturingssysteem te wijzigen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld tijdens de productwissel, waardoor de stilstandtijd wordt beperkt en de machines een grotere productdiversiteit kunnen verwerken. 

Geavanceerde functies zoals afstand, tijd en aantal weergeven

De heldere, hoogwaardige lichtopbrengst van de WLS27 Pro maakt het een ideale oplossing voor de verlichting. De RGBW-LED's geven een schone, flikkervrije witte verlichting ten opzichte van concurrerende modellen die een gemengd wit van alleen RGB-LED's creëren. De WLS27 Pro heeft in totaal negentien verschillende tinten, dertien kleuren plus zes witten. Dit werklampje kan worden geprogrammeerd voor helder wit licht voor de veiligheid of efficiëntie tijdens de normale werking, en vervolgens van kleur veranderen om andere machinestatussen aan te geven, zoals rood voor een stopconditie. Bovendien kan de WLS27 Pro met behulp van geavanceerde statussen alarmtoestanden aangeven, de temperatuur weergeven, positie-informatie weergeven, tellen voor procesverificatie en de takt tijd weergeven.


INDUSTRIEËN

  • Logistiek - display voor materiaalbegeleiding op transferpunten
  • Mechanische engineering - Verbeterde informatie-inhoud van visuele indicatie van de machinestatus, plus verlichting
  • Verpakking - Verlichting en statusweergave in verpakkingslijnen

BELANGRIJKE FUNCTIES

  • Totaal van negentien verschillende tinten, dertien kleuren plus zes witten
  • Beschermingsklasse IP67/IP69K
  • Parametreerbaar via IO-Link of Pro-editor

GERELATEERDE CONTENT

Flyer: LED oplossingen

Toepassingen, vele andere producten en knowhow over LED-verlichting


Alle details over de WLS27 Pro Work Light

Goedkeuringen, datasheets, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-gegevens en meer


Select Country

Turck worldwide

to top